Fudbal – Prva južnobanatska liga 19. kolo: NEUBEDLJIVOM IGROM BARANĐANI SAMO DO BODA

05/04/2015

u SPORT

NEUBEDLJIVOM IGROM BARANĐANI SAMO DO BODA
Baranda, 05. april 2015;
Radnički nikako da konsoliduje svoje redove i rezultate. U prolećnom delu sezone dva poraza i dva remija, uključujući danas odigranu utakmicu protiv ekipe Jedinstvo Stević.

Sa odloženim startom od deset minuta počela je utakmica između Radničkog i Jedinstva. U prvom delu meča kvalitetniji rival bila je ekipa gostiju. Agresivnijim pristupom nisu dopuštali igračima Radničkog da iznesu loptu na protivničku polovinu. Tim Radničkog nije bio u najjačem sastavu, te je i bilo za očekivati slabiju igru ekipe iz Barande.  Gosti su imali više loptu u svojim nogama, međutim nisu imali previše udaraca ka golu Trbojevića. Akciju vrednu pomena imali su igrači Jedinstva kada je na njihov centaršut, Baić klizećim startom pogodio prečku sopstvenog gola. Imali su fudbaleri Radničkog po koju priliku. Jedna od najboljih je bila u realizaciji Nemanje Lazina koji je loptu poslao daleko preko gola.

U drugom delu utakmice Baranđani kao da su se probudili. Krenuli su ofanzivnije i agresivnije ka golu Jedinstva. Tim iz Kačareva kao da je zbunila ova promena u stilu igranja ekipe domaćina. Iako su krenuli dosta odlučnije domaći nisu imali previše šuteva ka golu. U 65. minutu Nenad Rošulj se sjajno probio po levoj strani i uputio upotrebljiv centaršut koji je iskoristio mladi Nemanja Lazin. On se našao sam na drugoj stativi i preciznim udarcem glavom savladao je golmana gostiju Milića. Do kraja utakmice Radnički se opet našao u podrađenom položaju. Vratili su se na svoju igru fudbaleri iz Kačareva, svesni da mogu bar do boda. Baranđani su odolevali naletima gostiju sve do poslednjih minuta meča. Po desnoj strani odvijala se duga akcija gostiju. Usledio je centaršut koji je iskoristio visoki rezervista Miloš Vlajin. Još jedan gol glavom, međutim ovog puta je bio savladan Trbojević.

Na kraju remi. Ovim rezultatom definitivno su zadovoljniji domaći fudbaleri. Bili su u podređenom položaju tokom većeg dela meča. Igra Radničkog, i pored postignutog gola, nije bila zadovoljavajuća. Od kako je počeo prolećni deo sezone Radnički je ubrao svega dva boda.

Radnički: Trbojević, Jovanov (Hristov 78’), Ilić, Baić, Simić, Lazin, Šušnjar, Dodić, Rošulj P, (Jovičin 46’), Rošulj N, Svilarević.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije