Saopštenje Opštinskog odbora SNS Opovo: IZBORI ZA MESNE ODBORE

02/04/2015

IZBORI ZA MESNE ODBORE
Opovo, 02. april 2015;
Dana 01. aprila 2015. godine, održani su unutarstranački izbori Srpske napredne stranke u Opovu. U svim mesnim odborima održane su izborne sednice za izbor predsednika mesnog odbora i delegata za izbornu skupštinu Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo, koja je zakazana za 17. april 2015. godine. Osim predsednika i delegata izabrani su i potpredsednici i sekretari za svaki mesni odbor.
DSC_0122

Izbori su, u skladu sa pravilima, održani istovremeno u svim naseljenim mestima uz prisustvo kontrolora koji su imali zadatak da obezbede regularnost izbora.U Opovu, od 139 članova koji su imali pravo glasa, svoje pravo iskoristilo je 40 članova. Na osnovu prebrojanih glasova za predsednika Mesnog odbora izabran je Miloš Markov.
DSC_0125

U Barandi je pravo glasa  imao 71 član. Od ukupnog broja koji su imali pravo glasa, na izbore je glasao 21 član. Za predsednika Mesnog odbora Baranda jednoglasno je izabrana Ljiljana Vukašinović.
U Sefkerinu  je od 128 glasalo 38 članova. Za predsednika Mesnog odbora Sefkerin izabrana je Kristina Krunić, a u Sakulama od 119 članova, glasalo je 30 članova, koji su svoje poverenje ponovo poklonili Miloradu Ješinu.
DSC_0120

Izbori su uspešno realizovani u svim mesnim odborima. Novoizabrana rukovodstva su obećala da će još većom snagom i zalaganjem raditi na sprovođenju principa i ideala Srpske napredne stranke.
DSC_0118

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije