Ministarstvo unutrašnjih poslova: OD DANAS ZAKONSKA LEGALIZACIJA ORUŽJA

04/03/2015

 OD DANAS ZAKONSKA LEGALIZACIJA ORUŽJA
4. Mart 2015
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije od 4. marta 2015. godine, u trajanju od tri meseca sprovodi zakonsku legalizaciju oružja.
Vlasnici oružja (fizička i pravna lica) mogu da predaju sve vrste oružja i municije najbližoj policijskoj upravi, odnosno policijskoj stanici bez dokazivanja porekla oružja i municije i neće odgovarati za neovlašćeno nabavlјanje i držanje oružja.
Tokom zakonske legalizacije, fizička i pravna lica mogu registrovati oružje za ličnu bezbednost (pištolјi i revolveri), lovačko oružje (lovačke puške i karabini) i sportsko oružje (malokalibarski pištolјi i revolveri, malokalibarske puške i vazdušno oružje) za koje ne poseduju odobrenje Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije