Galerija „Jovan Popović“ Opovo: POZIV UMETNICIMA ZA SVETONIKOLJSKU IZLOŽBU

26/02/2015

POZIV UMETNICIMA ZA SVETONIKOLJSKU IZLOŽBU
Opovo, 26. februar 2015;
Opštinska narodna biblioteka Opovo i Galerija „Jovan Popović“ pozivaju umetnike da uzmu učešće i prijave svoje radove za Dvadeset drugu izložbu likovnih stvaralaca Opova.
Za iložbu se mogu prijaviti svi zainteresovani likovni stvaraoci, koji su na bilo koji način bili ili su trenutno u vezi sa Opštinom Opovo bez obzira na struku (profesiju) i da nisu mlađi od 21. godine. Takođe, mogu se prijaviti i likovni stvaraoci iz okolnih naseljenih mesta, bez obzira što teritorijalno ne pripadaju Opštini Opovo. Za izložbu se mogu prijaviti najviše četiri rada galerijskog formata do (1m2) u svim likovnim tehnikama. Poželjno je da radovi nisu stariji od dve godine i da nisu do sada izlagani u ovoj galeriji.
Prijave se mogu uzeti u kancelariji Galerije „Jovan Popović“ Opovo (JNA br.2, tel: 013 681 028), a radove sa popunjenom prijavom dostaviti galeriji najkasnije do 25. aprila.
Izložba će biti otvorena 22. maja na dan opštinske slave – sv. Nikola. Radovi se preuzimaju nakon završetka izložbe.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

ONB Opovo: Književni susret sa Danijelom Jovanovićem

Književni susret sa Danijelom Jovanovićem OPOVO, 28. mart 2024 – U prostorijama Opštinske narodne biblioteke u Opovu održan je književni susret i promocija književnog opusa pisca Danijela Jovanovića. Danijel Jovanović je diplomirani profesor španskog jezika i...

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića (video)

Religija prirode Branimira Ćirovića  https://youtu.be/j10m6iHB6Rk OPOVO, 24. mart 2024 – U opovačkoj Galeriji „Jovan Popović“ otvorena je izložba „Religija prirode“ užičkog slikara Branimira Ćirovića. Umetnik mimetički tretira prirodu, ali pažljivu opservaciju...

najnovije

najčitanije