Inicijative mladih Opovo: TURNIR U STONOM TENISU

23/02/2015

TURNIR U STONOM TENISU
Opovo, 23. februar 2015;
U subotu 20 februara, u organizaciji Udruženja Inicijative mladih Opovo  održan je turnir u stonom tenisu.  Turnir je organizovan u partnerstvu sa OŠ „Dositej Obradović“, tako da se takmičenje odvijalo u velikoj sali opovačke škole. Tokom sedam sati trajanja turnira na takmičenju je učestvovalo 54 stonotenisera, a još toliko je u sali bilo gledalaca i navijača. Pored takmičara iz naše opštine učestvovali su i stonoteniseri iz Glogonja.
33578

Prema propozicijama turnira takmičari su bili podeljeni u tri kategorije: muškarci seniori, muškarci juniori i žene – starije i mlađe. Turnir su otvorili najmlađi takmičari – devojčice od šest i osam godina što je bilo propraćeno gromkim aplauzom.
33579

U kategoriji starijih muškaraca pobednik turnira je Vladimir Jovčevski (Glogonj), drugo mesto je osvojio Sava Krišan (Baranda), dok je treći bio Dragan Grujić (Opovo). Najbolji junior je bio Mladen Banovac (Baranda), drugu poziciju je zauzeo Uroš Dragojlov (Opovo), a treće Toni Šijak (Opovo). Među damama najviše je pokazala Aleksandra Šikić, a odmah za njom su bile Teodora Kljajić (Baranda) i Tijana Kanački (Opovo).
33580

Svi učesnici turnira dobili su zahvalnice, pobednicima su uručeni pehari, a organizator je obezbedio za sve prisutne u sali osveženje u vidu sokova.

– Turnir u stonom tenisu je prva ovogodišnja akcija našeg Udruženja i veoma smo zadovoljni odzivom i rezultatima, ističe predsednica udruženja Jelena Markov. U organizaciji turnira učestvovalo je desetak volontera, sve je funkcionisalo  kako treba i uskoro nas očekuju nove akcije i projekti, poručuju u Incijativama mladih Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije