14. sednica Skupštine opštine Opovo: POSLEDNJA SEDNICA PARLAMENTA U 2013. GODINI

31/12/2013

POSLEDNJA SEDNICA PARLAMENTA U 2013. GODINI
27505 - CopyOpovo, 31. decembar 2013
Radno – svečana 14. sednica  Skupštine opštine Opovo održana je poslednjeg dana 2013. godine. Na sednici je pored 18 odbornika prisustvovao predsednik opštine mr Milorad Soldatović, zamenik predsednika opštine Branko Mihajlović, načelnica Opštinske uprave Opovo Jelena Petrović, rukovodioci odeljenja Opštinske uprave Opovo Rade Cvetanović, Ankica Jožika i Slavko Mančev, i članovi Opštinskog veća Opštine Opovo Olivera Milankov, Milivoje Stegić i Sava Lazin.

Bez diskusija usvojene su sve tačke dnevnog reda – Godišnji plan rada Opštinskog štaba za vanredne situacije za 2014. godinu; Godišnji izveštaj o radu Opštinskog štaba za vanredne situacije za 2013. godinu i Rešenje o određivanju Rodoljuba Jasića da obavlja poslove direktora JP „Mladost“ Opovo, do okončanja konkursa raspisanog 17.12.2013. godine. Na odborničkim pitanjima Jovan Toma je predložio da se zbog velikog interesovanja poveća broj dolazaka oftamologa u Domu zdravlja Opovo, konkretno sa jednog na dva dolaska.

Po završetku dnevnog reda parlamentu se obratio predsednik opštine mr Milorad Soldatović istakavši da je rad Skupštine bio konstruktivan što je rezultat i „komotne“ koalicione većine, koja obuhvata gotove sve odbornike osim par odbornika opozicije. Ujedno, predsednik opštine je odbornicima poželeo srećne praznike i dobre rezultate i u 2014. godini.

Predsednik skupštine Dragan Ugrinov u svoje ime se zahvalio svim odbornicima na konstruktivnom radu i operativnosti sa željom da instituciju skupštine podignu na viši nivo radeći u interesu građana naše opštine.Nakon radnog dela za odbornike i goste priređen je novogodišnji koktel.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije