JP Mladost Opovo: GODINU IZA NAS JASIĆ OCENIO KAO RADNO USPEŠNU

30/12/2013

GODINU IZA NAS JASIĆ OCENIO KAO RADNO USPEŠNU
Opovo, 30. decembar 2013
Kraj godine je i vreme za sumiranje rezultata i tim povodom smo razgovarali sa vd direktorom Javnog preduzeća „Mladost“ Opovo Rodoljubom Jasićem, koji je tom prilikom rekao:
Nakon godinu dana od kako sam na funkciji vršioca dužnosti direktora JP Mladost, mogu da konstatujem da je ova kalendarska godina završena više nego uspešno sa dobrim rezultatima rada, jednom dobrom harmonizacijom međusobnih i međuljudskih odnosa unutar firme i da su generalno rezultati iznad očekivanja. Svi poslovi  iz domena registrovane delatnosti preduzeća obavljani su pedantno i odgovorno. Posebno bih se zahvalio svim sektorskim ekipama unutar JP Mladost – vodovodu, zelenilu, zimskoj službi, kao i administraciji. Nadam se da ćemo i u novoj godini nastaviti sa istim kontinuitetom dobrog poslovanja i da ćemo ostvariti još bolje rezultate.
U planu je modernizacijia voznog parka, renovirane su prostorije u našem lokalu pored autobuske stanice, gde će već od januara biti izmeštena šalter sala za naplatu, služba za informacije i služba za groblje, što će biti daleko jednostavnije i pristupačnije korisnicima naših usluga.

Inače, u toku je konkurs za imenovanje direktora JP „Mladost“, gde sam i sam konkurisao sa željom da nastavim posao koji sam započeo.

Svim građanima opštine Opovo želim srećne novogodišnje i božićne praznike i očekujemo još bolje rezultate rada u funkciji ovog preduzeća.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije