UPIK Opovo: U TOKU JE AKCIJA ČEP ZA HENDIKEP (STAVI ČEP U DŽEP)

22/12/2014

U TOKU JE AKCIJA ČEP ZA HENDIKEP (STAVI ČEP U DŽEP)
Opovo, 22. decembar 2014;
Mada akcija „Čep za hendikep“ traje u kontinuitetu već niz godina, ona je zbog prazničnog perioda ovog i narednih meseci intenzivirana. Kao i prethodnih godina u akciju sakupljanja plastičnih čepova najmasovnije su uključena deca školskog i predškolskog uzrasta u saradnji sa Udruženjem paraplegičara i kvadriplegičara Opovo. Primarni cilj akcije je nabavka lako aktivnih invalidskih kolica za potrebe udruženja. Novina u ovogodišnjoj akciji, bar kada su školska deca u pitanju, jeste takmičarski deo akcije. Odeljenje koje bude sakupilo najviše čepova biće nagrađeno besplatnim jednodnevnim izletom.
33315

– Saradnja sa decom nam predstavlja najveće zadovoljstvo ali je i deo projekta o formiranju modela tolerancije i prihvatanja osoba sa invaliditetom i upoznavanja sa njihovim potrebama za normalan život i funkcionisanje, izjavio je povodom akcije predsednik UPIK Opovo Sava Lazin.

Istovremeno, Lazin je pozvao i sve građane naše opštine da se pridruže akciji i pomognu svojoj deci i unucima u sakupljanju plastičnih čepova. Takođe, građani čepove mogu ostavljati i u sabirne kutije koje se za sada nalaze u prodavnicama „Grča“ i Zdrava hrana „JS Saša“ u Opovu.
33313

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije