Godišnja Skupština AK Spartak Opovo: OSVOJENO 85 MEDALJA, VELIKA AMBICIJE ZA NAREDNU GODINU

13/12/2014

u SPORT

OSVOJENO 85 MEDALJA, VELIKA AMBICIJE ZA NAREDNU GODINU
Opovo, 12. decembar 2014;
Na redovnoj godišnjoj Skupštini Atletskog kluba “Spartak” Opovo okupili su se članovi Upravnog odbora, aktivni takmičari, prijatelji kluba i roditelji dece koja treniraju u ovom klubu i čine većinu aktivnih takmičara.
Vodeći ljudi kluba Milorad Kovačević i Nemanja Stojanović podneli su izveštaje za 2014. Godinu: Izveštaj o radu, takmičarski I finansijski izveštaj, kao i planove za iduću godinu.
DSC_0085

Takmičarski Spartak je I ove godine postigao odlične rezultate, uglavnom u pionirskoj konkurenciji koja godinama predstavlja prioritet njihovog rada, ali su istaknuti i rezultati juniora Mihajla Vanovića i seniora Nemanje Stojanovića.

Spartak je tokom 2014. godine učestvovao na 25 takmičenja. U muškoj konkurenciji bili su ekipni prvaci Vojvodine u krosu (po 15. put), a klub je osvojio 85 medalja: 37 zlatnih, 21 srebrna i 27 bronzanih. Na prvenstvima Srbije 4 medalje (1 zlatna i 3 bronzane), na prvenstvima Vojvodine 9 medalja (6 zlatnih, 2 srebrne i 1 bronzana), na RTS krosevima 11 medalja (5 zlatnih, 5 srebrnih i 1 bronzana) i u Kupu Srbije 1 srebrna medalja.

Predsednik kluba Milorad Kovačević je istakao da je finansiranje kluba i dalje problematično i da se pored sponzorstva moraju naći i drugi alternativni načini. Problem je i nedostatak trenera jer je Stojanović aktivni takmičar sa mnoštvom obaveza.
DSC_0084

Plan za 2015. godinu je učestvovanje na 90% takmičenja (kao i prethodne godine), nastaviti kvalitetan rad sa pionirima, posebno takmičarima koji su pokazali velike potencijale, ali jedan od prioriteta su pripreme i takmičarska godina Nemanje Stojanovića, koji će ove godine pokušati da ostvari olimpijsku normu i kvalifikuje se za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Nemanja je dugo godina u vrhu srpske atletike, obezbeđen mu je sponsor do kraja 2015. godine i ima odličnu šansu da ostvari uspeh karijere i postane olimpijski učesnik.

 

 

 

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije