KFK Dragon Sefkerin: KUNG FU ŠAMPIONI VOJVODINE

02/12/2014

u SPORT

KUNG FU ŠAMPIONI VOJVODINE
Sefkerin, 02. decembar 2014;
U Novom Bečeju u subotu 29. novembra održan je kup Vojvodine u kung fu borbama (sanda puni kontakt) pod organizacijom kung fu vušu saveza Vojvodine gde su učestvovali svi registrovani klubovi kung fu sporta.

Odličan rezultat postigla su tri takmičara iz kung fu kluba “Dragon” Sefkerin : Uroš Janjić osvojio je zlatnu medalju u pionirskoj klasi, Jasna Milosavljević zlatnu medalju u ženskoj konkurenciji i Vladimir Jovčevski srebrnu u seniorskoj kategoriji.

Sva tri takmičara pokazala su izvanredne borbe na ovom pokrajinskom kupu  koji je i zatvorio sezonu kung fu vušu sporta za ovu godinu.

Tokom 2014 godine takmičarski tim kluba” Dragon” osvojio je više zlatnih i srebrnih medalja na državnim prvenstvima u kung fu i kik boks sportu.

Najveći uspeh su osvojene po tri medalje na Evropskom kupu i prvenstvu Balkana,gde su uzeli titulu šampiona i vicešampiona.

Ovom prilikom klub “Dragon” se zahvaljuje Opštini Opovo i preduzeću “Jugo import Beograd” za realizaciju kupovine nove sportske opreme koja je bila neophodna za međunarodna takmičenja.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije