Dunav na Sajmu turizma u BG: Osiguranje siguran oslonac na svim putovanjima

22/02/2024

BEOGRAD, 22. februara (Tanjug) – Dunav osiguranje predstavljeno je na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, pod već prepoznatljivim sloganom “Nova putovanja pišu nove priče”, uz želju da svojim korisnicima putničkog zdravstvenog osiguranja i ubuduće bude siguran oslonac na svim putovanjima, poručuju iz ove kompanije. Sajam turizma, koji se održava od danas do nedelje, idealna je prilika da se svi podsete koliko je za savršeno putovanje pored odabira destinacije važna i dobra priprema, bilo da je izbor planinski centar, egzotična destinacija ili neki evropski grad, kažu u Dunav osiguranju. Dodaju da su preporuke uvek dobrodošle, a da je prvi i siguran izbor pre svega polisa putničkog zdravstvenog osiguranja koju nudi ova kompanija. “Želimo da u potpunosti uživate u svim novim avanturama koje nosi jedno putovanje, a brigu o mogućim nezgodama prepustite nama”, istakao je član Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje Bojan Raičević. Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja, pruža mogućnost zaštite od brojnih rizika i naknadu troškova hitne lekarske intervencije, bolničko i ambulantno lečenje, nabavku neophodnih lekova, kao i prevoz bolesnika do najbliže zdravstvene ustanove. Oni koji veći deo svog odmora provode aktivno, uz skijanje ili neki drugi sport mogu se osigurati i od sportskog rizika. “Saglasni da prijateljske odnose čini sloboda izbora, na vama je odabir teritorije i nivoa pokrića, sume osiguranja i trajanja osiguranja. Suma osiguranja po polisi putničkog zdravstvenog osiguranja iznosi čak do 35.000 evra.

Polisu možete zaključiti na više od 600 prodajnih mesta kompanije Dunav osiguranje, kao i onlajn, i na taj način ostvariti 15 odsto popusta”, istakao je Raičević. Detaljne informacije i instrukcije ukoliko dođe do osiguranog slučaja, osiguranici mogu dobiti pozivanjem broja 011 36 36 940. Štand kompanije Dunav osiguranje nalazi se u Hali 1 Beogradskog sajma, gde svi zainteresovani mogu dobiti detaljnije informacije o putničkom zdravstvenom osiguranju i paketu putnog osiguranja. Pored toga, svi koji žele da se informišu mogu to da učine i besplatnim pozivom Kontakt centra kompanije na broj 0800 386 286 ili na internet stranici Dunav osiguranja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije