Uklonjena pojedina osušena stabla iz parka u Opovu

01/02/2024

Uklonjena pojedina osušena stabla iz parka u Opovu

OPOVO, 1. februar 2024
Tokom prethodne nedelje JP Mladost je uklonilo nekoliko starih i osušenih stabala u opovačkom parku.

U komunalnoj inspekciji smo saznali da uz konsultaciju sa stručnim licima šumarske struke određuje se koja su stabla dotrajala i potrebno je njihovo uklanjanje sa javnih zelenih površina. Uklanja se rastinje i granje na raskrsnicama kako bi se poboljšala preglednost, a samim tim i bezbednost u saobraćaju, uklanjanje se vrši jednom godišnje, a po potrebi to se radi ponekad i više puta tokom godine.

Uklanjanje stabala u opovačkom parku/Glas Opova

Takođe, preporuka je da se građani za sečenje suvih, bolesnih i problematičnih stabala na javnim površinama, što su i ulice, obrate komunalnoj inspekciji radi odobrenja.

Osim ovog posla, odsek zelenila u JP Mladost se bavi čišćenjem i odnošenjem smeća sa grobalja, a tokom letnjih meseci i košenjem javnih površina i površina pored putnih pravaca

Baranda – Idvorska raskrsnica, Sefkerin – Zrenjaninski put, Opovo – Zrenjaninski put zatim raskrsnice i autobuska stajališta, sportski centar, biciklistička staza, kao i sva groblja i parkovi u sva četiri mesta opštine.

https://www.instagram.com/reel/C2zQINwg_nj/?utm_source=ig_web_copy_link

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije