U dve humanitarne akcije obradovani mališani za praznike

08/01/2024

OPOVO, 8 januar 2024
Uspešno su završene dve humanitarne akcije koje je pokrenula crkvena zajednica pri Hramu prenosa moštiju  Svetog Nikolaja u Opovu, a uz blagoslov sveštenika. Jedna akcija je bila u sklopu Humanitarne organizacije “Svi za Kosmet” , a odnosila se na prikupljanje paketića za decu sa Kosova i Metohije. Doprinos su dala i deca iz osnovne škole  koja je takođe bila uključena u akciju. Prikupljeno je ukupno  8 kutija i 4 veće vreće slatkiša, slaniša i igračaka i 18270 dinara. Sve to je prosleđeno humanitarnoj organizaciji, gde su njihovi volonteri nastavili pakovanje. Po izveštajima iz organizacije “Svi za Kosmet” prikupljeno je preko 15000 paketića, koji će biti podeljeni u periodu od Božića do Svetog Save.

U celoj akciji prikupljeno 15000 paketića za decu na Kosmetu

Druga akcija odnosila se na prikupljanje novčanih sredstava za kupovinu paketića za decu sa smetnjama u razvoju u Opovu. Kupljeno je i podeljeno 15 paketića, a o reakcijama i emocijama je teško pisati. Crkvena zajednica se zahvaljuje svim ljudima dobre volje, koji su pomogli prilozima da se ove humanitarne akcije uspešno završe. Naše malo nekome znači mnogo.

A. J.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije