Skupština opština Opovo: Održana poslednja ovogodišnja sednica lokalnog parlamenta

28/12/2023

Održana poslednja ovogodišnja sednica lokalnog parlamenta

OPOVO, 28. decembar 2023 – Na 35. poslednjoj sednici Skupštine opštine Opovo odbornisi su usvojili sve četiri predložene tačke dnevnog reda.

Usvojeno je Rešenje o davanju saglasnosti na Program poslovanja JP „Mladost“ Opovo za 2024. godinu. Takođe, Rešenjem o prestanku mandata predsedniku i članovima Nadzornog odbora JP „Mladost“ Opovo i Rešenjem o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora JP „Mladost“ Opovo, utvrđen je prestanak mandata, zaključno sa 30. decembrom 2023. godine Bojanu Grbiću (predsednik), Nataši Bugarin i Ivanu Civriću, a za predsednika i članove Nadzornog odbora JP „Mladost“ imenuju se Bogoljub Vujanović (predsednik), Nataša Bugarin i Ivan Civrić, koji se imenuju na mandatni period od četiri godine, počev od 31. decembra 2023. godine.

XXXV sednica skupštine opštine Opovo/Glas Opova

Usvojena je Odluka o izmenama i dopunama Plana detaljne regulacije za potrebe formiranja nove radne zone na katastarskim parcelama br. 1092 i na delovima katastarskih parcela br. 1093/1, 1086/1 i 1087/3 k.o. Baranda. Razlog za izradu Izmena i dopuna plana je neophodnost usklađivanja i preispitivanja postojećih planskih rešenja sa Prostornim planom opštine Opovo i Prostornim planom područja posebne namene predela izuzetnih odlika „Potamišje“, kao planovima višeg reda i stvaranje planskog osnova i uslova za izdavanje dozvola u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji uz poštovanje urbanističkih parametara, usled čega se radi o izmenama i dopunama plana u celini.

Na kraju sednice, šef odborničke grupe „Aleksandar Vučić – za našu decu“ Predrag Ginculj, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i predsednik Opštine Opovo Miloš Markov, čestitali su odbornicima novogodišnje praznike uz želju da i 2024. godina bude uspešna po realizaciji kvalitetnih programa i projekata.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije