Novogodišnji Karavan osmeha i sreće prošao kroz Sakule, Barandu, Sefkerin i Opovo (video)

27/12/2023

Novogodišnji Karavan osmeha i sreće prošao kroz Sakule, Barandu, Sefkerin i Opovo

OPOVO, 27. decembra 2023 – I ove godine u organizaciji lokalne samouprave održan je „Novogodišnji karavan osmeha i sreće“, akcija u kojoj su podeljeni besplatni novogodišnji paketići za svu decu sa teritorije Opštine Opovo koja su rođena u periodu od 2013. do 2023. godine.

Karavan je u utorak krenuo iz Sakula, a zatim u Barandu, u sredu je srigao u Sefkerin i konačno put završio u Opovu. U svakom mestu održana je pozorišna predstava u izvođenju Dečijeg pozorišta „Zvezdica“ iz Zrenjanina, a po tri Deda Mraza su uručivala poklone.

Novogodišnji Karavan osmeha i sreće prošao kroz Sakule, Barandu, Sefkerin i Opovo/Glas Opova

Radost dece je bila očigledna, kao roditelja koji su pohvalili ovu manifestaciju.

Predsednik opštine Miloš Markov je prisustvovao na svim priredbama, pozdravio mališane i njihove roditelje, poželeo im srećnu Novu 2024. godinu, puno zdravlja i sreće, a onima koji idu u školu i dobre ocene.

„I ove godine nastavljamo našu tradiciju „Novogodišnji karavan osmeha i sreće“ u Opštini Opovo. Obezbedili smo oko 1100 paketića za decu najmlađeg uzrsata od nula do deset godina, dakle sva deca sa teritorije naše opštine dobiće od lokalne samouprave novogodišnji paketić. Takođe, gledali smo da to ne bude samo podela paketića, već da upriličimo jednom pozorišnom predstavom i da ulepšamo priredbu. Mislim da je iz godine u godinu godine ova manifestacija sve bolja i bolja i nadam se da ćemo svake naredne godine imati i sve više dece“, izjavio je Markov.

Lokalna samouprava se zahvalila na podršci u pripremi paketića Crvenom krstu Opovo i robnoj kući „Luka“ iz Opova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije