Predškolska ustanova Bambi: 52 dece u vrtiću u Sefkerinu (video)

13/12/2023

52 dece u vrtiću u Sefkerinu (video)

SEFKERIN, 13. decembar 2023 – Od 1. septembra radi novoizgrađeni vrtić u Sefkerinu. Na radost dece, roditelja i zaposlenih, objekat predškolske ustanove u Sefkerinu ispunjava sve uslove obavljanja ove delatnosti, ali pre svega rešava višedecenijski problem roditelja sa malom decom u Sefkerinu, koji su do sada bili prinuđeni da decu svakog dana vode u predškolsku ustanovu u Opovu.

O tome koliko im znači novootvoreni vrtić za Glas Opova govorili su i sami roditelji, koji su istakli dobre uslove ali i mogućnost da zbrinu decu dok su na poslu.

Direktorka Predškolske ustanove „Bambi“ Opovo Gordana Rajšić, ustanove u čijem sklopu radi i vrtić u Sefkerinu, ističe funkcionalnost objekta i dobre uslove za decu.

Vrtic u Sefkerinu/Glas Opova

„Dva meseca po otvaranju vrtića deca, roditelji i zaposleni su zadovoljni funkcionisanjem i samim radom vrtića. Vrtić je namenski građen, trenutni kapacitet je 52 dece i dolaznost dece je zadovoljavajući. Režim rada vrtića je isti kao i u Opovu i trudimo se da u saradnji sa roditeljima i sa lokalnom samoupravom, da ispunimo sve dečje želje i očekivanja“, izjavila je Rajšić.

Projekat izgradnje i opremanja vrtića u Sefkerinu sufinansiran je od strane Pokrajinske vlade Vojvodine.

Projekat “Glas Opova – SLIKA I REČ 2023” podržan je od strane opštine Opovo

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije