Rekonstrukcija i adaptacija kapele u Sefkerinu (video)

12/12/2023

Rekonstrukcija i adaptacija kapele u Sefkerinu

SEFKERIN, 12. decembar 2023 – Realizacija projekta rekonstrukcije i adaptacije objekta kapele na groblju u Sefkerinu ulazi u finalnu fazu. Tim povodom, gradilište su obišli predstavnici Opštine Opovo, Mesne zajednice Sefkerin i JP „Mladost“ Opovo.

Predsednik opštine Miloš Markov je izrazio zadovoljstvo realizacijom projekta ali i istakao da je ovo samo prva faza i da je u planu uređenje celog kompleksa groblja, izgradnja parking prostora, betoniranje staza i postavljanje pratećeg mobilijara.

Rekonstrukcija i adaptacija kapele u Sefkerinu/Glas Opova

„Projekat koji smo ranije najavili sada se privodi kraju. Rokovi su nam takvi da sam siguran da ćemo rekonstrukciju i adaptaciju kapele završiti do kraja godine i da ćemo u Sefkerinu imati jedan objekat, koji je bio devastiran, privesti nameni i adaptacijom dobiti i nove prostorije sa kuhinjom i sanitarnim čvorom i sve ono što je neophodno da bi jedna kapela bila funkcionalna. To je prva faza, rekonstrukcija samog objekta, a naredna faza je izgradnja parkinga ispred groblja, zatim staze i sav prateći mobilijar, tako da će to biti funkcionalan prostor za potrebe naših sugrađana, odnosno meštana Sefkerina“, izjavio je Markov.

Projekat rekonstrukcije i adaptacije kapele u Sefkerinu kompletno se finansira iz opštinskog budžeta.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije