Kik boks: Takmičari sefkerinskog Dragona otputovali u Češku

01/12/2023

Takmičari sefkerinskog Dragona otputovali u Češku

SEFKERIN, 1. decembar 2023 – U prisustvu predstavnika lokalne samouprave, roditelja i trenera, danas su ispraćeni mladi takmičari Kik boks kluba „Dragon“ iz Sefkerina, koji će učestvovati na velikom međunarodnom takmičenju u glavnom gradu Češke – Pragu.

Takmičari sefkerinskog Dragona otputovali u Češku/Glas Opova

Predsednik opštine Miloš Markov i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj uručili su putnicima prigodne pakete, poželeli im srećan put i puno sportskog uspeha na takmičenju.

Takmičari Dragona  će se boriti u disciplini sanda ful kontakt, a na put su otišli pioniri Filip Džakula i Andrej Mrvić, kadeti Jovan Stojanov, Sava Vojinov i Andrej Mišković, njihov trener Nikola Stankov, kao i savezni sudija iz Sefkerina Aleksandar Đurišić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije