Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

28/11/2023

Održana 31. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 28. novembar 2023 – Na 31. sednici Skupštine opštine Opovo, odbornici su usvojili sve četiri tačke dnevnog reda.
Usvojena je Odluka o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2024. godinu na teritoriji opštine Opovo. Odluka i tabele će biti objavljene na internet stranici Opštine Opovo www.opovo.org.rs

Odlukom o prihvatanju prenosa prava javne svojine nad pokretnim stvarima, Skupština opštine Opovo je saglasna da se u svojinu Opštine Opovo prenese iz javne svojine Republike Srbije pravo nad pokretnim stvarima koje čine 20 laptop računara marke HP240 G7, sa pratećom opremom, koju čine miš i punjač. Radi se o računarima koje je ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović uručio prilikom radne posete Opštini Opovo.

Rešenjem o davanju saglasnosti na izmene i dopune programa poslovanja JP „Mladost“ Opovo za 2023. godinu izvršene su izmene i dopune programa poslovanja preduzeća rebalansom II Programa poslovanja preduzeća JP „Mladost“ Opovo za 2023. godinu na kontu 61437 i povećani prihodi za 3.758.332 dinara koji se odnose na usluge održavanja javnih zelenih površina, usluge održavanja groblja i usluge održavanja putnog zemljišta.

Zbog mirovanja radnog odnosa, dosadašnji član Nadzornog odbora Centra za socijalni rad Opovo iz redova zaposlenih Saša Vujić razrešava se dužnosti i imenuje se novi član iz reda predstavnika zaposlenih Igor Jović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije