Pozorište: „Šta ćemo sad“ na sceni Kulturnog centra Opovo (video)

25/11/2023

„Šta ćemo sad“ na sceni Kulturnog centra Opovo

OPOVO, 24. novembar 2023 – Opovačka pozorišna publika imala je priliku da uživa u još jednoj predstavu u kojoj su se poklopili dobar tekst, režija i gluma.

Predstava „Šta ćemo sad?“ je komedija po motivima priče Branka Đurića – Đure, adaptaciju teksta i režiju potpisao je Erol Kadić, a igraju Sofija Juričan i Ivan Đorđević Džudi.

Ljubavna komedija u kojoj se sva radnja odigrava u zatvorenom prostoru, odnosno pozorištu. Ivan Đorđević glumi poznatog beogradskog glumca koji dolazi u provinciju da odigra predstavu i tada se posvećije lokalnoj glumici amaterki koja je potajno zaljubljena u njega. Lik koji glumi Sofija Juričan predstavlja mladu, mudru, kreativnu i sasvim anonimnu glumicu. Predstava se nastavlja tako što ona zaključava pozorište i njih dvoje ostaju sami na sceni. Radnja obiluje komičnim situacijama koje na kraju rezultiraju time da poznati glumac i nepoznata glumica imaju više sličnosti nego što je to delovalo pre susreta.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

Književni susret sa Daliborom Daničićem i Boškom Ćirkovićem

OPOVO, 25. april 2024 – U maloj sali Kulturnog centra Opovo, održan je veoma posećen književni susret, koji je na kraju prerastao i u muzičko veče. Gosti opovačke kulturne ustanove su bila dva pisca, Dalibor Daničić i Boško Ćirković – Škabo. Dalibor Daničić je...

najnovije

najčitanije