Na „Kupusijadi“ nagrade za naša udruženja žena

30/10/2023

Na „Kupusijadi“ nagrade za naša udruženja žena
GLOGONJ/OPOVO/SEFKERIN, 30. oktobar 2023 – Na jučerašnjojj manifestaciji “Glogonjska jesen” u organizaciji Udruženja žena “Glogonjke” iz naše opštine učestvovala su dva udruženja i to “Aktiv žena opštine Opovo” i “Kreativa” iz Sefkerina.
Ovakva , druženja  su  uvek dobar povod da se odazovemo jer se tako neguju i održavaju prijateljski odnosi sa ostalim učesnicima.
Pored naših, tu su bila i udruženja iz Pančeva, Kačareva, Starčeva, Crepaje, Jabuke i Glogonja. Takmičarski deo je bio u izboru najbolje pite sa kupusom i najlepše uređen štand.
Aktiv žena Opovo je,na veliku radost , odneo dve nagrade, prvo mesto za najbolju pitu i treće mesto za najlepši štand. Sefkerinke su,takođe ,osvojile nagradu:drugo mesto za najlepši štand.
Naravno da nagrade nisu najvažnije,ali svakako daju podstrek i opravdavaju naš rad i trud

Zorica Ugrinov predsednica AŽ Opovo

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije