Košarka: Opovčani ubedljivom pobedom startovali ligu

08/10/2023

u SPORT

Opovčani ubedljivom pobedom startovali ligu

OPOVO, 8. oktobar 2023 – Opovčani su na startu Međuregionalne lige KSV – grupa jug startovali ubedljivom pobedom i kao domaćini u Pančevu savladali ekipu Partizana iz Šida rezultatom 81:53 (24:13; 18:9; 24:13; 18:26).

Nakon velikog uspeha prethodne sezone kada su prvenstvo završili na četvrtom mestu, opovački košarkaši i ove sezone pretenduju na visok plasman. Svoje ambicije grade na kvalitetnom rosteru od 15 igrača koji čine Dejan Vukadin, Milan Cuca, Danijel Stanković, Igor Ilić, Nikola Mojsa, Dragan Vasić, Vladimir Kokanović, Bogdan Glišić, Aleksa Medić, Uroš Nikolić, Uroš Marković, Kosta Stanojlović, Jovan Budimirov, Andreja Krsmanović i Strahinja Nikolić.

Najveće pojačanje je Aleksa Medić koji je prethodne sezone nastupao za Slodes u Drugoj ligi Srbije. Takođe, iz pančevačkog Tamiša je stigao Kosta Stanojlović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije