Markov obišao asfaltirane lokacije u Sefkerinu i Opovu

04/09/2023

SEFKERIN / OPOVO, 4. septembar 2023 – Predsednik opštine Miloš Markov zajedno sa pokrajinskim poslanikom Predragom Ginculjem i predsednikom Skupštine opštine Opovo Nenadom Josićem obišao je asfaltirane kolovoze Sefkerinu i Opovu, koji se rade u okviru ovogodišnjeg projekta „Rekonstrukcije saobraćajnica na teritoriiji Opštine Opovo“.

U Sefkerinu su asfaltirane sve planirane lokacije u ulicama Vlade Petrov, Milana Ujevića, Nestorov Stevana i Vuka Karadžića, dok su u Opovu radovi još uvek u toku (ulice Banatska, Ive Lole Ribara, Industrijska, JNA i Vojvođanska).

Rekonstrukcija saobraćajnica na teritoriiji Opštine Opovo

„Projekat se za sada dobro i kvalitetno realizuje, iskoristili smo priliku da obiđemo završene lokacije i porazgovaramo sa našim sugrađanima, koji su izrazili zadovoljstvo što su njihove ulice ili delovi ulica konačno dobili asfalt. Takođe, razgovarali smo i o drugim problemima koje treba rešavati, kao i o novim projektima koji su u planu“, rekao je nakon obilaska Markov.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije