Sefkerin: Novi vrtić primio prve polaznike (video)

01/09/2023

Novi vrtić primio prve polaznike

SEFKERIN, 1. septembar 2023 – Danas je Predškolska ustanova „Bambi“ u Sefkerinu primila svoje prve polaznike. U novom objektu vrtića ove školske godine primljeno je 52 dece, 21 dete u predškolsku i 31 dete u mešovitu grupu.

Pored osoblja ustanove, decu i roditelje su dočekali predsednik opštine Miloš Markov, načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj.

Markov je pozdravio decu i roditelje i izrazio veliko zadovoljstvo što je Sefkerin dobio moderan i funkcionalan objekat za naše najmlađe sugrađane.

Vrtić u Sefkerinu počeo sa radom: Foto/Glas Opova

„Ove godine 1. septembar nam je nešto drugačiji u odnosu na prethodne godine, a to je pre svega zato što smo postali bogatiji za još jedan objekat u oblasti našeg obrazovanja, a konkretno, otvorili smo novi objekat predškolske ustanove u Sefkerinu. Jedan pravi vrtić koji sada funkcioniše samostalno jer je nekada bio u okviru školske zgrade gde su imali manje prostorija i slobodno mogu da kažem da ovde sada dobili najlepše uslove, moderne prostorije, i izuzetno smo zadovoljni“, izjavio je Markov.

Presecanjem svečane vrpce, predsednik opštine i direktorka predškolske ustanove Gordana Rajšić zvanično su otvorili objekat nakon čega su deca ušla u prostorije i raspoređena u grupe. Takođe, Markov je u ime lokalne samouprave svakom odeljenju uručio poklon tablu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije