Odbojka na pesku: Osam ekipa na turniru u Barandi

27/08/2023

BARANDA, 26. avgust 2023 – U Barandi je održan, sada već tradicionalni, a ove godine peti po redu turnir u odbojci na pesku. U pitanju je lepa omladinska inicijativa čiji je nosilac grupa mladića u sastavu Uroš Urošević, Dejan Veselinov, Mihajlo Smuđa, Milan Stojanov i Nikola Vlah.

Ove godine na turniru je učestvovalo osam ekipa iz Barande, Opova, Čente, Sakula i Pančeva. Pobednički trofej je ponela domaća ekipa „Viski i cigare“, drugi su bili „Hobiti“ iz Pančeva, a treći „Tri i po“, takođe iz Barande.

Turnir su obišli predstavnici lokalne samouprave koja je finansijski podržala organizaciju turnira, zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić i njegov zamenik Dragan Ugrinov.

Za sve učesnike i gledaoce bio je obezbeđen roštilj i osveženje, tako da im ovaj vreo avgustovski sportski dan i nije teško pao.

U Barandi održan peti po redu turnir u odbojci na pesku; Foto/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije