Šesti metodički dani učitelja u Novom Sadu: PERGRŠT POHVALNICA ZA NADU KLJAJIĆ

08/11/2014

PERGRŠT POHVALNICA ZA NADU KLJAJIĆ
Baranda, 08. novembar 2014;
U Pokrajinskom zavodu za zaštitu prirode u Novom Sadu organizovan je 25. oktobra stručan skup učitelja.
Nakon izlaganja o predškolskom obrazovanju i prvom razredu (izlagač Vera Stojšić-Gasparovski), upravljanju i organizaciji OV rada u bolnici (izlagač mr Jelica Santrač), interdisciplinanom času   „Alisa u zemlji čuda“ (izlagač Milena Gmijović), itd, podeljene su brojne zahvalnice i priznanja učiteljima u sledećim oblastima:
2014-10-25-5315 2014-10-25-5317

KREATIVNOST UČITELJA , UČITELJI FOTOGRAFI,  PRIČA IZ UČITELJSKE PRAKSE, HOBIJI UČITELJA, ŠKOLA ZA PRIMER, UČITELJ +, UČITELJ + 2. I NAJUSPEŠNIJA UČITELJSKA DRUŠTVA.

Nada Kljajić učiteljica OŠ „D. Obradović“ Opovo, koja radi u IO“ Olga Petrov“ u Barandi, je ove godine, dobila zahvalnice za uspešni rad iz oblasti Kreativnost učitelja „Kreativnost u nastavi“, Učitelji fotografi „Fotografije iz moje učionice“, Priča iz učiteljske prakse „ Mali dečak“, Hobiji učitelja „Slikarstvo“, kao i priznanje Učitelj + za višegodišnji uspešan književni rad.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije