Lokalna samouprava: Prijem za najbolje učenike Opštine Opovo (video)

02/08/2023

Prijem za najbolje učenike Opštine Opovo 

OPOVO, 2. avgust 2023 – U kabinetu predsednika opštine priređen je prijem za najbolje učenike osnovnih škola sa teritorije Opštine Opovo, koji su došli u pratnji svojih razrednih starešina i direktora škole.

Vukovcima su uručeni pokloni, po tablet računar, dok je Ognjen Nedeljkov, kao najbolji učenik u celoj opštini dobio laptop računar.

Predsednik opštine Miloš Markov i načelnica Opštinske uprave Opovo Ankica Jožika učenicima su čestitali uspeh i poželeli puno ispunjenje želja u nastavku školovanja. U neposrednom razgovoru ovogodišnji „vukovci“ su izneli svoje utiske i planove. Po dvoje se odlučilo za gimnaziju i ekonomsku školu, dok će jedan srednje obrazovanje nastaviti u arhitektonsko – tehničkoj školi.

Ove godine je pet učenika sa najboljim uspehom. Iz Opova su Aniela Nedić, Luka Mojsa i Ognjen Nedeljkov, Dijana Tasić je iz Sefkerina, dok je Anja Aćimov iz Barande.

Lokalna samouprava je i ove godine postavila bilbord u centru Opova na kojem su predstavljeni najbolji učenici osnovnih škola „Dositej Obradović“ Opovo (IO „Sveti Sava“ Sefkerin) i „Zoran Petrović“ Sakule (IO „Olga Petrov“ Baranda).

Prijem najboljih učenika 2022/23: Foto/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije