Sanda ful kontakt: Otvoreno prvenstvo Vojvodine, šest medalja za Dragon

19/06/2023

u SPORT

Otvoreno prvenstvo Vojvodine, šest medalja za Dragon

SEFKERIN, 19. jun 2023 – U okviru tradicionalne, 10. jubilarne, manifestacije „Dani sporta“ u Novom Bečeju je održano Otvoreno prvenstvo Vojvodine u sanda fulkontakt borbama za mlađe i starije kategorije.

Za sefkerinski klub “Dragon” nastupili su borci u šest kategorija koji su ostvarili plasman u tri finalna i tri polufinalna meča.

Filip Džakula je osvojio zlatnu medalju dominirajući tehnikom i borbenošću. Sava Vojinov i Andrej Mrvić, već iskusni pionirski takmičari, osvojili su srebrna odličja iako su ubedljivo bili bolji od svojih rivala u finalnom mečevima ali sudije su bili naklonjene beogradskim klubovima.

Borben je bio Jovan Stojanov takođe već višestruki osvajač medalja sa više takmičenja, ali je nakon jakog meča u polufinalu ipak sudijskom odlukom osvojio bronzu.

Bronzom su se okitili i Andrej Mišković, koji je imao povredu palca na nozi gde je bodovno poveo rundu, ali nažalost bol i povreda je presudila tako da nije uspeo da se domogne finalnog meča, kao i Marko Josifov najmlađi Dragonov takmičar na ovom takmičenju.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu

Fudbal: Opovčani ostvarili petu pobedu u nizu OPOVO, 28. april 2024 – Opovački fudbaleri se sa gostovanja u Samošu vraćaju sa tri nova boda i to im je peta pobeda u nizu. U prolećnom delu prvenstva, Opovčani su ostvarili maksimalan učinak – pet utakmica, pet pobeda....

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

najnovije

najčitanije