Sportski pregled: MILAN DODIĆ IGRAČ MESECA OKTOBRA

28/10/2014

u SPORT

MILAN DODIĆ IGRAČ MESECA OKTOBRA
Opovo, 28. Oktobar 2014;
Nakon odigranih utakmica poslednjeg kola fudbalskog prvenstva, svi opštinski klubovi sa više ili nešto manje uspeha, nastavljaju trku za vrh tabele. U tome prednjače Sakuljani i Baranđani, ali raduje da su i Opovčani i Sefkerinci još uvek su u igri.

BANATSKA ZONA: Borac (Starčevo) – Borac (Sakule) 2:2 (1:1): Bod na gostovanju u Starčevu nije neuspeh ali aspiracije navijača Borca su naglo porasle pa se uvek očekuje mnogo više, ponekad i kada to nije najrealnije. Trener Stojčić je zadovoljan bodom, Sakuljani nakon 11. kola dele drugo i treće mesto sa Železničarom i nastavljaju borbu za prvu poziciju na kojoj se od nedelje izdvojila Mladost sa dva boda prednosti. Međutim, ostaje žal za sva tri boda u Starčevu jer su Sakuljani dva puta vodili a izjednačujući pogodak primili u samom finišu meča.

PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA: Radnički (Baranda) – Mladost (Vojlovica) 1:0 (0:0): Očekivano teško Baranđani su pobedili goste iz Vojlovice. Trenera Miljkovića je pred utakmicu posebno brinuo sastav tima jer zbog teške povrede na duže vreme neće igrati Nenad Simić, a zbog parnih žutih kartona nisu pravo nastupa imali golman Dragan Trbojević, ove sezone jedan od stubova ekipe, i sjajni Miloš Mačužić u navali. Ipak, u derbiju kola fudbaleri Radničkog su bili bolja ekipa i zasluženo trijumfovali. Važna pobeda pred derbi polusezone koji će se u narednom kolu igrati u Kovačici.

DRUGA JUŽNOBANATSKA LIGA ZAPAD – GRUPA SEVER: Tempo (Sefkerin) – Omladinac (Opovo) 3:3 (2:0):  Treći susret Sefkerinaca i Opovčana ove sezone, jednako uzbudljiv i neizvestan kao i prethodna dva. Tempo je nastupio bez standardnih prvotimaca Getejanca, Simeona, Đoševskog, Sube i Petkovića, dok su Omladincu nedostajali Grčak i Ružić. Neobična utakmica sa dosta preokreta. Opovčani su u prvom poluvremenu „pritisli“ oslabljeni Tempo ali sve se preokrenulo sa isključenjem Simića i dva neshvatljiva kiksa u odbrani što je rezultiralo sa dva gola domaćina.

Neshvatljivo je i da su Sefkerinci, bez obzira na oslabljen sastav, toliko loše odigrali drugo poluvreme i dozvolili da deset igrača Omladinca ima gotovo potpunu dominaciju kao da njih ima više na terenu. Bez obzira na rezultat i jednima i drugima na ruku idu ostali rezultati 9. kola, jer su i Spartak i Polet izgubili svoje mečeve. Do kraja polusezone Opovčani imaju pet utakmica, tako da im je u igri 15 bodova, dok će Sefkerinci igrati četiri utakmice (plus jedna van konkurencije).

 

TIM MESECA SEPTEMBRA GLAS OPOVA: Dragan Trbojević (Radnički), Miloš Cvetković (Borac), Ivica Vukosavljev (Borac), Marjan Hornung (Borac), Nemanja Karović (Radnički), Dušan Carević (Borac), Milan Dodić  (Radnički),  Miloš Mačužić (Radnički), Saša Marković (Borac), Dušan Dobrić (Radnički), Ivan Damjanović (Borac).

IGRAČ MESECA SEPTEMBRA GLAS OPOVA: Milan Dodić (Radnički Baranda). Više fudbalera je ovog meseca pretendovala da ponesu epitet igrača meseca. Kontinuirano dobrim odbranama nametnuo se golman Radničkog Dragan Trbojević, Bata Carević (Borac) takođe iz utakmice u utakmicu imponuje svojim partijama, Dušan Dobrić nastavlja da rešeta mreže ali smo se ipak odlučili za Milana Dodića veznog igrača Radničkog. Dodić se sada već potpuno adaptirao u novom klubu, konačno igra na poziciji u veznom redu koja mu odgovara i igra Radničkog u velikoj meri zavisi od njega.
31920 TRENER MESECA SEPTEMBRA GLAS OPOVA:  Saša Miljković (Radnički Baranda). Impozantan skor ostvario je tim trenera Saše Miljkovića u oktobru. Radnički je odigrao šest mečeva, četiri prvenstvene i dve kup utakmice. Baranđani su ostvarili četiri pobede, jedan remi i jedan poraz i to u kupu protiv višerangiranog rivala.
31088

 

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije