Vremenske prilike: U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 22 stepena

23/03/2023

U Srbiji danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 22 stepena

Srbija, 23. mart 2023
U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo. Najniža temperatura od 1 do 9, najviša dnevna od 16 do 22 stepena. Vetar slab, promenljivog pravca, saopštio je RHMZ. U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Najniža temperatura od 7 do 9, najviša dnevna oko 21 stepen. Vetar slab, jugoistočni.

Sutra pretežno sunčano i veoma toplo, u većini mesta uz najvišu dnevnu temperaturu od 22 do 25 stepeno, a krajem dana i noću na severu naoblačenje sa kišom. Za vikend promenljivo oblačno i malo svežije – u subotu u celoj zemlji povremeno sa kišom i pljuskovima, a u nedelju na severu i zapadu suvo a u ostalim krajevima do sredine dana kiša. U ponedeljak oblačno, hladnije, mestimično sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom, na visokim planinama sa snegom, uz lokalno veću količinu padavina.
U utorak kratkotrajno razvedravanje, osim na jugoistoku zemlje gde će još tokom prepodneva biti oblačno sa kišom. Od srede novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije