Realizacija studije opravdanosti javnog prevoza: U TOKU JE ANKETA GRAĐANA

21/10/2014

U TOKU JE ANKETA GRAĐANA
Opovo, 21. oktobar 2014;
U okviru izrade Studije opravdanosti uvođenja linije javnog prevoza između Beograda i Opova ovih dana je započela realizacija akcije anketiranja građana. Anketu realizuju volonteri čiji je koordinator Nenad Josić, inače član odbora koji predstavlja putnike sa teritorije naše opštine.
IMG-1
Kako saznajemo za potrebe studije biće anketirano 600 građana, a održavanje ankete je predviđeno do 30. oktobra. Međutim, kako je već za nekoliko dana popunjeno 400 anketnih formulara, pretpostavljamo da će anketa biti završena za još koji dan. Građani su masovno popunjavali anketne formulare tokom svakodnevnih putovanja u autobusima, a deo formulara se mogao uzeti i popuniti i prodavnici Imes u Opovu. Organizatori ankete najavljuju izlazak na teren u sredu kada će se formulari popunjavati na glavnoj autobuskoj stanici u Opovu.
Nakon završetka akcije anketiranja, stručnjaci Saobraćajnog fakulteta započinju sa novom fazom u prikupljanju relevantnih podataka i informacija za realizaciju studije, kada će se vršti uviđaj u protok putnika na glavnoj autobuskoj stanici, Japanskom cvetu i Beloj kući.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije