Saopštenje Srpska napredna stranka Opovo: ČLANOVI IZVRŠNOG ODBORA STRANKE U POSETI OPOVU

20/10/2014

ČLANOVI IZVRŠNOG ODBORA STRANKE U POSETI OPOVU
Opovo, 20. oktobar 2014;
Opštinski odbor Srpske napredne stranke 17. oktobra posetili su funkcioneri Izvršnog odbora, potpredsednik IO Damir Zobenica, član IO Darko Bađok i član IO Nenad Karapandža. Tema satanka su bili aktuelna politička situacija na lokalu, kao i analiza rezultata rada OO SNS u Opovu.
DSCN1557

Potpredsednik IO Damir Zobenica, pohvalio je rad Opštinskog odbora SNS u Opovu, okarakterišući ga kao najbolji odbor u južnom Banatu i jedan od najboljih u Srbiji. Analizirao je aktivnost i rezultate rada odbora za period od 2012 do danas, po svim segmentima i kriterijumima Izvršnog odbora Srpske napredne stranke. Stavljen je akcenat na veću aktivnost mesnih odbora i rad na terenu, kao osnova boljeg političkog rada i kvelitetnije sagledavanje situacije.
DSCN1558

Nakon toga, predsednik OO SNS Opovo mr Zoran Tasić, podneo je izveštaj o radu odbora, kao i izveštaj o trenutnoj političkoj situaciji u lokalnom parlamentu. Govorilo se o aktuelnim problemima u radu mesnih zajednica, razgovorima koji su vođeni sa koalicionim partnerima kao i o svim drugim stvarima koji opterećiju svakodnevni život građana naše opštine. S obzirom da postoji nezadovoljstvo članova OO SNS radom pojednihih funkcionera u lokalnom parlamentu kao i nezadovoljstvo koje se odnosi  na poštovanje članova naše stranke, postavilo se pitanje „da li Srpska  napredna stranka treba biti deo lokalne vlasti ?“. Ono što je sigurno, Opovo će biti na dnevnom redu, nekoj od narednih sednica Izvršnog odbora stranke.
DSCN1562

 

OPŠTINSKI ODBOR SNS OPOVO

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije