Studija opravdanosti uvođenja linije javnog prevoza između Beograda i Opova: U NAREDNE DVE NEDELJE ANKETIRANJE GRAĐANA

15/10/2014

U NAREDNE DVE NEDELJE ANKETIRANJE GRAĐANA
Opovo, 15. oktobar 2014;
Neposredna blizina grada Beograda i opštine Opovo, kao i funkcionalna povezanost stanovnika opštine sa ponudom glavnog grada, predstavljaju osnovne razloge postojanja velikog broja dnevnih migranata, odnosno izraženih transportnih potreba značajnog broja stanovnika sa područja opštine Opovo za svakodnevnim linijskim prevozom ka gradu Beogradu u cilju zadovoljenja različitih motiva (odlazak na posao, školu, fakultet, zdravstvene i druge usluge).

Prepoznajući značaj napred navedenog, opština Opovo pokrenula je inicijativu za izradu „Studije opravdanosti uvođenja linije javnog prevoza između Beograda i Opova“. S tim u vezi, u naredne dve nedelje biće sprovedena anketa građana na više lokacija u našoj opštini. Molimo vas da odvojite malo vašeg vremena i uzmete aktivno učešće u rešavanju ovog veoma značajnog problema sa kojim se svakodnevno suočava veliki broj naših sugrađana tako što ćete odgovoriti na pitanja koja će vam biti postavljena. Anketa je potpuno anonimna.

Unapred hvala na saradnji, Opština Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije