Prečistač otpadnih voda u Opovu: POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA

01/10/2014

POTPISAN UGOVOR SA IZVOĐAČEM RADOVA
Opovo, 01. oktobar 2014;
Nakon sprovođenja procedure javne nabavke i izbora izvođača radova Opština Opovo je potpisala ugovor sa građevinskim preduzećem Graditelj NS iz Novog Sada za izvođenje radova na izgradnji postrojenja za prečišćavanje komunalnih otpadnih voda naselja Opovo – faza 1.
Vrednost radova iznosi 39.996.028,15 dinara bez pdv-a, a rok za izvođenje radova iznosi 120 dana. Radovi kompletne prve faze finansiraće se iz budžeta Opštine Opovo.32010

Pod prvom fazom radova na postrojenju za prečišćavanje komunalnih otpadnih voda ulazi izgradnja sabirnog bazena i silosa za mulj, retenzionog bazena i crpne stanice, pogonske zgrade, šahta za odlaganje masti, kontrolnog šahta, vodomernog šahta i crpne stanice za evakuacije prečišćenih voda, sve sa kompletnim zemljanim, betonskim, armiračkim, bravarskim i izolaterskim radovima.
– Lokacija novog postrojenja za prečišćavanje komunalnih otpadnih voda nalazi se iza malog groblja kod Starog Tamiša i na taj način konačno ćemo staro postrojenje izmestiti iz neposrednog susedstva sportko rekreativnog kompleksa, izjavio je povodom predstojećih radova rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavko Mančev. Druga bitna činjenica je da će se sa kompletnim završetkom projekta, nakon druge faze, steći uslovi za projekat izgradnje kanalizacione mreže za celo Opovo.

Radovi na prvoj fazi izgradnje postrojenja startovaće tokom meseca oktobra.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije