Dan Sakula: Polaganje venaca i odavanje počasti palim borcima

09/09/2022

Polaganje venaca i odavanje počasti palim borcima

SAKULE, 9. septembar 2022 – Uz prisustvo građana, predstavnika lokalne samouprave, nastavnika i učenika osnovne škole, povodom 9. septembra, Dana Sakula, predsednik opštine Miloš Markov i predsednika Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin, položili su venac na spomenik palim borcima iz Sakula u Drugom svetskom ratu.

Hor Osnovne škole „Zoran Petrović“ je otpevao nacionalnu himnu, dok su učenici starijih razreda izveli prigodan recital.

Dan Sakula; Foto/Glas Opova

Predsednik opštine je Sakuljanima čestitao praznik i još jednom istakao važnost žrtve koje su podneli sakulski borci u borbi za slobodu naše zemlje. Takođe, Markov se osvrnuo na aktuelne i planirane projekte koji će se naredne godine realizovati u Sakulama.

„Svakako da nam je prioritet rekonstrukcija zgrade i kotlarnice osnovne škole, zatim izgradnja novog ili renoviranje starog dečjeg igrališta, a takođe, uskoro startujemo i sa projektom rekonstrukcije vodovodne mreže u Sakulama“, poručio je Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije