Opštinska liga: Sefkerinci startovali pobedom

05/09/2022

u SPORT

Sefkerinci startovali pobedom

SEFKERIN, 5. septembar 2022 – Nadali su se Sefkerinci reprizi rezultata od pre sedam dana kada su protutnjali Crepajom sa šest lakih „komada“ u domaćoj mreži. Međutim, odigrana potpuno drugačija utakmica.

VOJVODINA (Crepaja) – TEMPO (Sefkerin) 1:2 (0:1); Domaćini borbeni svih 90 minuta. Branili su se junački i malo je nedostajalo da budu nagrađeni za to.

Počelo je uraganskim napadima Tempa. Ređale su se šanse ali i promašivale kao na traci. U 32. minutu Zvonko Jakovljević koristi asistenciju Uroša Mladenovića i postiže pogodak za vođstvo gostiju. Početkom drugog poluvremena domaći izjednačuju iz jedanaesterca. Tempo pojačava sa napadima i opet ređa šansu za šansom ali i promašuje. Kada su svi mislili da će se utakmica završiti podelom bodova usledio je šok za domaće. Uros Mladenović je odlićno izveo slobodan udarac sa nekih 25 metara iskosa sa leve strane i pogodio pored nemoćnog golmana Vojvodine za pobedu gostiju i vredna tri boda na startu prvenstva.

Sastav Tempa: Janjić, Jovanov (od 46. minuta Janković), Dačić (od 46. minuta Jaćimovski), Stanisavljević, Arsić, Cvetković, Živkov (od 63. minuta Krujezi), Mladenović (od 92.minuta Rakić), Jakovljević, Bursać, Radomirović.

REZULTATI 1. kola: Voja Gačić – Pobeda 9:0; Jedinstvo – Slavia 1:3; Borac (P) – Kolonija 4:5; Vojvodina – Tempo 1:2; Borac (S) – slobodan tim.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije