Druga južnobanatska liga Zapad: Radnički i Omladinac startovali pobedama

22/08/2022

u SPORT

Radnički i Omladinac startovali pobedama

OPOVO, 22. avgust 2022 – Radnički i Omladinac 1927 startovali su pobedama u prvenstvu Druge južnobanatske lige Zapad.

Baranđani su trijumfovali u Bavaništu rezultatom 1:4 (1:3), a strelci su bili Cukić, Rajšić, Petrov i Dobrić (penal). Radnički je nastupio u sastavu: Babin, Lazin, Petrov, Purić, Radojev, Dmiović, Vitorović, Rajšić, Sabo, Dobrić, Cukić, a igrali su još Divljački, Miljković i Milenković.

Uzbudljiva utakmica odigrana je u Opovu gde je domaći Omladinac 1927 pobedio istoimeni klub iz Deliblata rezultatom 2:1 (1:1).

Opovčani su od početka bili bolji tim ali nakon njihovih propuštenih prilika gosti u 20. minutu dolaze u vođstvo. Ipak, domaćin poravnava rezultat u 35. minutu, efektnim pogotkom Aleksandra Gošića iz slobodnog udarca.

U nastavku meča Opovčani su pojačali napade, posebno sa ulaskom Abdule na teren. U 65. minutu penal za Omladinac jer je gostujući fudbaler rukom izbacio loptu sa gol linije. Siguran strelac sa bele tačke  je Aleksandar Marković.

Imali su domaći do kraja meča propuštenih prilika, pogođenu prečku, tako da je rezultat mogao biti i mnogo ubedljiviji u korist Opovčana.

Omladinac 1927 je nastupio u sastavu: Maksimović, B.Todorović, Petrović, Vukelić, Kotlajić, Stupar, Stojić, S.Marković, A.Marković, Mosić, Gošić, a u igru su ušli Abdula, Volčevski i Radojčić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije