FK „Banat“ Čenta: Mural za Roberta Radojkovića

11/08/2022

Mural za Roberta Radojkovića

ČENTA, 11. avgust 2022 – Fudbalske radnike i sve ljubitelje fudbala, ne samo u Čenti, već i u široj okolini, pogodila je vest da je u saobraćajnoj nesreći 29. maja poginuo dugogodišnji fudbaler čenćanskog fudbalskog kluba „Banat“ Robert Radojković.

Tridesetjednogodišnji Robert je igrao na poziciji desnog beka i svi ga pamtimo iz derbi utakmica sa baranđanskim Radinčkim.

U čast svog fudbalera FK „Banat“ Čenta je na zidu svlačionice naslikao veliki mural sa likom Roberta Radojkovića, a autor murala je Ognjen iz Padinske skele. Čenćani su ovaj mural posvetili uz reči: „Večno ćeš nas bodriti i biti sa nama“!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Fudbal: Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“

Omladinac nastavlja „rafalnu paljbu“ OPOVO, 4. maj 2024 – Fudbaleri Omladinca nastavljaju sa „rafalnom paljbom“ po protivničkim golmanima. U 17. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je dočekao Borac iz Pločice i zabeležio novu ubedljivu...

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Sportski vikend: Fudbal u Sefkerinu i Sakulama

Fudbal u Sefkerinu i Sakulama   OPOVO, 4. maj 2024 – U nedelju nastupaju tri naša fudbalska kluba. Baranđani gostuju u Glogonju, Sefkerinci dočekuju Jugoslaviju iz Jabuke, dok su Sakuljani domaćini pančevačkom Voji Gačiću. Opovčani su meč 17. kola opštinske lige...

najnovije

najčitanije