Kabinet predsednika opštine:  Zajednička pionirska ekipa Omladinca i Sportika

10/08/2022

Zajednička pionirska ekipa Omladinca i Sportika

OPOVO, 10. avgust 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević održali su radni sastanak sa predstavnicima Fudbalskog kluba „Omladinac 1927“ i Školom fudbala „Sportiko“ iz Opova.

Omladinac i Sportiko su napravili saradnju i od naredne sezone Sportikovi pioniri takmičiće se u okviru Pionirske lige južnog Banata pod imenom Omladinca, tako da će Opovčani ove sezone zvanično imati tri takmičarske ekipe: seniorsku, omladinsku i pionirsku.

Kako su u pitanju neplanirani troškovi, pre svega za registraciju i lekarske preglede igrača, ova dva kluba su se obratila lokalnoj samoupravi, koja je dala pozitivan odgovor kako bi se i ova deca takmičila i napredovala.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije