Realizovan još jedan školski projekat: PARKET ZA ŠKOLSKE SALE U SEFKERINU I BARANDI

25/12/2013

PARKET ZA ŠKOLSKE SALE U SEFKERINU I BARANDI
Sefkerin / Baranda, 23. decembar 2013
DSC_0092 - CopyZavršetkom realizacije projekta renoviranja parketa u školskim salama za fizičko, direktorka Osnovne škole „Dositej Obradović“ Milica Cuca i predsednik opštine mr Milorad Soldatović danas su obišli škole u Sefkerinu i Barandi gde je parket renoviran i zamenjen. Projekat je finansiran preko konkursa Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu koji je odobrio sredstva u visini od 2.183.000 dinara, dok je lokalna samouprava za ovaj projekat izdvojila oko 200.000 dinara. U Sefkerinu je skinut i renoviran kompletan parket i sanirana osnova poda, dok je u Barandi izvršena kompletna zamena i postavljanje novog parketa i betonske košuljice. Izvođač radova bila je firma „Bakić Kolor“ Vršac.

 

Direktorka škole Milica Cuca posebno se zahvalila lokalnoj samoupravi na razumevanju i pomoći, kao i bivšem predsedniku skupštine i sadašnjem odborniku Petru Horvatu na angažovanju i posredovanju u administraciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

– U novim i znatno poboljšanim uslovima naši učenici u Sefkerinu i Barandi moći će mnogo kvalitetnije da izvršavaju svoje školske obaveze na časovima fizičke kulture, izjavila je Milica Cuca.

Predsednik opštine je rekao da je ovo samo jedan u nizu školskih projekata koje lokalna samouprava sufinansira ili potpuno finansira što će raditi i ubuduće.

Inače, prilikom obilaska sefkerinske škole direktorka je predsedniku opštine ukazala na problem ispisivanja grafita i brojnih namerno nanesenih oštećenja na fasadi školske zgrade. Nažalost, neodgovorno ponašanje, rušilaštvo i prostatluci nikako da se iskorene u našoj sredini.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije