Vidovdanski turnir: Festival fudbala u Kertizu

28/06/2022

Festival fudbala u Kertizu

OPOVO, 28. jun 2022 – OPOVO, 28. jun 2022 – Na tradicionalnom Vidovdanskom fudbalskom turniru u opovačkom naselju Kertiz, ujedno i najdugovečnijoj sportskoj manifestaciji koja se održava u Opštini Opovo, ove godine je organizovana revijalna utakmica između veterana i seniora Kertiza.

U lepoj predigri nastupili su pioniri dve opovačke škole fudbala „Spartanca“ i „Sportika“. Klinci ove dve ekipe pokazali su sportski duh i nadmetanje i bili prava predigra glavnoj utakmici.

U Vidovdanskom derbiju pobedila je ekipa seniora, gde je posebno bio raspoložen poznati opovački fudbaler „Cige“ Milić koji je hettrikom potvrdio pobedu svog tima.

Na manifestaciji su prisustvovali predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević, a organizatori su imali podršku od strane Mesne zajednice Opovo koja je finansirala osveženje za takmičare i gledaoce.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije