Kik boks Prvenstvo Srbije: Četiri medalje za Dragon i plasman na Balkansko prvenstvo

25/05/2022

u SPORT

Četiri medalje za Dragon i plasman na Balkansko prvenstvo

SEFKERIN, 25. maj 2022 – Kik bokseri sefkerinskog Kluba “Dragon” ostvarili su veliki uspeh na Prvenstvu Srbije u kik boksu u disciplini borbe lou kik (pun – kontakt), koje se održalo u Boru 21 – 22 maja.

Na prvenstvu je učestvovalo 235 takmičara iz 62 kluba.

U kategoriji A klase seniora do 67kg finale su osvojili Uroš Janjić (Dragon Sefkerin)  i Bogdan Dvizac (Sparta Temerin), dva najuspešnija borca koja su se plasirana za Balkansko prvenstvo, koje se održava 17. juna u Kraljevu.

Uspešan je bio i junior Andrej Stanišić u kategoriji do 75 kg sa osvojenom srebrnom medaljom. Takođe, i dva seniora B klase su osvojila bronzane medalje – Filip Stanišić i Dobrivoje Jotić u kategoriji do 67 kg.

„Zlatna , srebrna i dve bronzane medalje su veliki uspeh sa ovog prvenstva za klub ” Dragon ” Sefkerin i veliki podstrek za dalji rad“, poručuju iz sefkerinskog borilačkog kluba.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije