Uređenje saobraćajne infrastrukture: Asfaltiranje u Sefkerinu i Sakulama (video)

09/05/2022

SEFKERIN / SAKULE, 9. maj 2022 – Kao što je najavljeno krajem prošle godine nastavljen je projekat asfaltiranja lokalnih saobraćajnica i sporednih ulica.

Danas je asfaltiran kolovoz u ulici Oslobođenja u Sefkerinu od supermarketa do parka, odnosno postavljen je novi sloj asfalta, a takođe urađen je i asfalt na pešačkoj stazi kod pošte.

Nakon Sefkerina radovi su nastavljeni i u Sakulama gde je u dužini od 200 metara asfaltirana Vinogradarska ulica gde je do sada bio sloj grebanog asfalta.

Predsednik opštine Miloš Markov najavljuje asfaltiranje u sva četiri naseljena mesta naše opštine.

„Nastavljamo sa ulaganjem u našu lokalnu putnu infrastrukturu asfaltiranjem lokalnih puteva koji nisu asfaltirani. Danas smo u sakulama, imali smo priliku da obiđemo i Sefkerin da vidimo kako radovi teku. U skladu sa dinamikom kako smo i planirali, vremenski uslovi su dobri, tako da nema prepreka da realizujemo ovaj projekat. Za ovu godu asfaltiranje smo planirali da obuhvatiomo sva četiri naseljena mesta i negde će to biti izgradnja novih saobraćajnica, negde će biti rekonstrukcija postojećih koje se nalaze u lošem stanju“, izjavio je Markov.

Markov je istakao procenu lokalne samouprave da sa ovim tempom i kontinuiranim investiranjem u lokalnu putnu infrastrukturu u naredne dve do tri godine na teritoriji naše opštine neće biti neasfaltiranih ulica, a onda će se krenutu sa zamenom asfalta na saobraćajnicama gde je to potrebno.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije