Vremenske prilike: Danas oblačno,povremeno s kišom, uveče razvedravanje

10/04/2022

Danas oblačno,povremeno s kišom, uveče razvedravanje

Srbija, 10. April, 2022
U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, hladnije i vetrovito, povremeno s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom, uz najvišu temperaturu od 8 do 14 stepeni.

Posle podne na severozapadu, a uveče i noću u svim krajevima razvedravanje, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najniža sutrašnja temperatura biće od 2 do 7 stepeni. Vetar umeren i jak, severozapadni, na istoku Srbije ponegde i sa udarima olujne jačine.

I u Beogradu danas pretežno oblačno, hladnije i vetrovito, povremeno s kratkotrajnom kišom. Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura oko 4, a najviša oko 11 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana,

od ponedeljka, 11. do cetvrtka, 14. aprila se u noćnim i jutarnjim satima očekuje slab prizemni mraz, dok će pojava mraza na dva metra visine biti lokalna – u ponedeljak na severu Srbije, a u utorak u centralnim i južnim krajevima.

U toku dana biće pretežno sunčano, samo još u ponedeljak sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno, na istoku Srbije ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom.

Dnevna temperatura u ponedeljak ispod proseka, a od utorka u osetnom porastu.

U petak, 15. aprila i subotu prolazno naoblačenje uz pad temperature i kišu ponegde. Na planinama slab sneg.

U nedelju uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

najnovije

najčitanije