Crveni krst Opovo: USPEŠAN NASTUP OPOVAČKOG PODMLATKA NA POKRAJINSKOM TAKMIČENJU

15/09/2014

USPEŠAN NASTUP OPOVAČKOG PODMLATKA NA POKRAJINSKOM TAKMIČENJU
Feketić / Opovo, 15. septembar 2014;
Tokom vikenda u Feketiću je održano Pokrajinsko takmičenje u pružanju prve pomoći i realističkom prikazu povreda oboljenja i stanja.
Finalnom nadmetanju prethodilo je kvalifikaciono takmičenje u subotu na kojem je učestvovalo 10 ekipa omladine i 13 ekipa podmlatka, kao i revijalni prikaz rada  petlića Crvenog krsta.  Ekipa Crvenog krsta Opovo po prvi put je nastupila u ekipi podmlatka i osvojila 10. Mesto ispred nekih mnogo većih opština kao što su Vrbas, Šid i Sremski Karlovci.
IMG_20140913_110725_757
Za ekipu Crvenog krsta Opovo nastupili su: Marijana Kosovac, Sara Kličković, Dejana Stanojev, Aleksandra Josić, Milica Petrović, Milica Jovanov, Dejana Stanojević i Jovana Mihajlov, dok su njihovi instruktori bili Danijela Janković, Biljana Cincar i Gordana Ivković. Tokom takmičenja Danijela Janković je obavljala i funkciju sudije pokrajinskog takmičenja.
IMG_20140913_091105_901
Crveni krst Opovo se zahvalio Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ Opovo, a posebno nastavnici Ružici Tegeltija, koje je ujedno i zadužena za podmladak Crvenog krsta. Veliku zahvalnost Crveni krst je uputio Opštini Opovo, koja je uvek uz decu, podržala  obuku prve pomoći, finansirala majice za ekipu, osveženje i grickalice.
Inače 13. septembar je Svetski dan prve pomoći. Ovogodišnji moto Svetskog dana prve pomoći je „Budi heroj, spasavaj živote, nauči prvu pomoć

 BenQ Corporation

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije