Ministarstvo unutrašnjih poslova: Majka podvodila maloletnu ćerku

23/02/2022

Majka podvodila maloletnu ćerku

Pančevo, 22. februar 2022.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kovinu uhapsili su N. M. (1962) iz okoline Kovina, dok će protiv jednog sedamnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo obljuba sa detetom.

Policija je uhapsila i majku deteta, S. V. (1984), takođe iz okoline Kovina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zapuštanje i zanemarivanje maloletnog lica.

N. M. i sedamnaestogodišnjak se sumnjiče da su obljubili trinaestogodišnju devojčicu, dok je njena majka, kako se sumnja, znala za to, ali nikom nije prijavila.

N. M. i S. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima u Smederevu.

Sudije nadležnih sudova su im odredile pritvor do 30 dana.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije