Sportski vikend: BORAC NA VELIKOM ISPITU, BARANĐANI I OPOVČANI NA POPRAVNOM

12/09/2014

u SPORT

BORAC NA VELIKOM ISPITU, BARANĐANI I OPOVČANI NA POPRAVNOM
Opovo, 12. septembar 2014;
Ovog vikenda sportske utakmice domaći navijači imaće prilike da gledaju u Barandi i Sefkerinu i u pitanju su fudbalski mečevi.
Sakulski Borac ima teško gostovanje u Ruskom Selu gde će se sastati sa Crvenom Zvezdom. Osvajanjem novih bodova Borac bi nastavio uspešnu seriju i ova utakmica predstavlja veliki test za ovu generaciju sakulskih fudbalera. Novom pobedom, Sakuljani bi i zvanično objavili kandidaturu za plasman u vrh tabele. Zvezda sezonu nije krenula najbolje (1/1/2) ali u pitanju je ekipa koja kod kuće retko gubi.
Radnički dočekuje „fenjeraša“ na tabeli grebenački Vulturul. Baranđani su ove sezone više nego ubedljivi na domaćem terenu i svaki drugi rezultat bi bio „čudo“. Međutim, od Radničkog se očekuje da konačno napravi dobar rezultat na gostovanju.
Nakon što su uzeli bod u Opovu, Sefkerinci će ugostiti Železničar 2, ekipu koja igra van konkurencije. Dobra prilika za trenera Dejana Subu da svoj tim pripremi za naredne okršaje. Opovčani gostuju u Samošu i to im je prvo ovosezonsko gostovanje. Pobeda je u prvom kolu na veliko iznenađenje pobedila favorizovanu Unireu (4:3) ali je prošlog vikenda katastrofalno izgubila u Debeljači (9:1). Bez obzira na prethodne rezultate fudbaleri Omladinca u ovaj susret moraju ući oprezno jer ako se prisetimo, Opovčani su upravo u Samošu igrajući nerešeno protiv autsajdera izgubili dva boda što se na kraju ispostavilo kao presudno u konačnom plasmanu i (ne)prolazu u baraž.
Što se tiče košarke, ovog vikenda nastupiće samo sakulski Borac, jer su Opovčani u ovom kolu slobodna ekipa. Borac gostuje u Pančevu gde će odigrati meč sa Rollingom.

SUBOTA, 13.09.2014
Košarka / LRL GKS Pančevo / 19. kolo
Pančevo, 17:30h; Rolling – Borac (Pančevo)

NEDELJA, 14.09.2014
Banatska zona / 5. kolo
Rusko Selo, 16:00h; Crvena Zvezda – Borac (Sakule)

Prva južnobanatska liga / 5. kolo:
Baranda, 16:00h; Radnički – Vulturul (Grebenac)

Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever / 3. kolo:
Sefkerin, 16:00h; Tempo – Železničar 2 (Pančevo)
Samoš, 16:00h; Pobeda – Omladinac (Opovo)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije