Saopštenje LSV Opovo:ODGOVOR ARHITEKTE –DRVOSEČE GOSPODINU MAGISTRU „ĆE MO“

12/09/2014

ODGOVOR ARHITEKTE –DRVOSEČE GOSPODINU MAGISTRU „ĆE MO“
Opovo, 12. septembar
Nisam želeo da ulazim u ovakvu polemiku, ali očigledno da neki, navikli da se bave„facebook“ politikom, ne mogu da prestanu sa napadima iako su prethodno najavili da se više neće oglašavati.
Dragi Zorane, baš zato što se ovde svi jako dobro znamo, i svima je potpuno jasno ko smo, smešno je da mi takve kritike upućuje neko poput tebe. Neko sa vrlo upitnim „sumnjivim“ obrazovanjem i isto takvom karijerom. Kako se u ovoj zemlji dolazi do diplome odavno je svima jasno, i pretpostavljam da bi mogao da nam objasniš kako se „upravlja finansijskim derivatima“. Ja verovatno nisam dorastao da shvatim kapitalnost tog velikog dela, Ali ovako „neobrazovan“ i “neuk“, „izašao iz šume“, i kao što ste rekli „obukao“ kravatu, ipak sam uspeo da obezbedim neka finansijska sredstva za ovu našu malu sredinu, pa čak i posle gubitka funkcije predsednika skupštine.

Ono što me brine gospodine „intelektualac“ je to što o sebi govorite u trećem licu množine i sami sebi persirate. Pomalo šizofreno, zar ne?

Što se mene tiče ja imam srednju stručnu spremu arhitektonske struke a u pomenutoj osnovnoj školi bio sam vukovac, za razliku od nekih koji nisu a naveli su taj podatak u svojoj zvaničnoj biografiji.

I na kraju jedan savet gospodinu magistru od mene „neobrazovanog“ – „ćemo“ se piše zajedno i kad se već tako teško snalazite sa pravopisom „gospodine magistre“ možda bi trebalo da razmislite o tome da neko obrazovaniji u vašoj grupi lektoriše vaše tekstove…Ako imate nekog obrazovanijeg.

A što se tiče „Beograda na vodi“ rekao bih kratko – čega se pametan stidi, time se budala ponosi. Plašim se da ne bude „Beograd na vodi, Srbija u blatu“. U svakom slučaju, mene ne morate zapošljavati, bolje da se bavite zapošljavanjem mnogih kojima ste to već obećali.

Osvrnuo bih se i na Voltera – gospodin načelnik „uspeva“ na kiši, kao kakav bostan ili neka bukva, možda…kad smo već kod šume. Samo pazite da ne pokisnete gospodine magistre.

Petar Horvat predsednik opštinskog odbora LSV Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije