Saopštenje: MILORAD JEŠIN – ČAĐA, ČLAN OO SNS OPOVO

10/09/2014

SAOPŠTENJE Milorada Ješina – Čađe, člana OO SNS Opovo
Sakule/Opovo 10.septembar 2014
Možda ja nisam baš obrazovan kao neki političari na visokim funkcijama u opštini Opovo, ali ne mogu da ćutim i trpim da mi čovek koga zovu (ne smem da kažem kako zato što mi novinari nisu dali), koji se toliko zavukao Predsedniku opštine, da mu samo pertle vire, drži predavanje o moralu i kritikuje rad Srpske napredne stranke.

Biću vrlo kratak, jasan i nedvosmislen. Zovem se Milorad Ješin, u selu me zovu Čađa, živim u Sakulama i imama 66 godina. Živim sam, nikada se nisam ženio, za sebe mislim da sam bogat jer imam puno prijatelja i dragih ljudi sa kojima lepo živim. Ja sam taj koga je čovek koga zovu ….. u svom saopštenju koji je osuđen ne za pokušaj ubistva već za tešku telesnu povredu.

Šta je istina? Istina je da sam pre 41 godinu, pokušao da odbranim ženu koju je čovek napao i pokušao da je siluje. U toj odbrani ja sam čoveku naneo tešku telesnu povredu, da bih odbranio sebe i devojku koju je on napao. U postupku suđenja osuđen sam na kaznu zatvora od 1 godine, odležao sam 9 meseci. Bez obzira na sve, sa jedne strani mi je žao posledica koje su nastale, a sa druge strane i nije jer sam branio čast i ponos jedne mlade devojke.

Moj Zameniče predsednika opštine, neka te je sramota kada ništa drugo ne znaš da kažeš i uradiš već se služiš prljavim trikovima i lažima kako bi nas sve ispljuvao i ponizio. Jedva čekam lokalne izbore da te članovi Srpske napredne stranke stave tamo di ti je i mesto.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije