Lokalna samouprava: VISOKA DELEGACIJA RUSKE FEDERACIJE U POSETI OPŠTINI OPOVO

17/12/2013

VISOKA DELEGACIJA RUSKE FEDERACIJE U POSETI OPŠTINI OPOVO
Opovo, 17. decembar 2013
Kako saznajemo iz današnjeg saopštenja kabineta predsednika opštine, u četvrtak 19. decembra našu opštinu će posetiti zvanična delegacija parlamenta Ruske Federacije, koja će u Srbiji boraviti od 19. do 22. decmbra. Tokom posete, ruska delegacija će se sastati sa političarima (poslanicima Skupštine republike Srbije i Beograda), predsednicima pojedinih lokalnih samouprava i privrednicima Srbije.
Delegacija je na visokom nivou i čine je pre svega zvaničnici Jaroslavske oblasti: član saveta Ruske Federacije i nekadašnji gubernator Jaroslavske oblasti Anatolij Lisicin, potpredsednik Državne dume Jaroslavske oblasti Ilia Osipov, poslanik Državne dume Jaroslavske oblasti i predsednik Odbora za kulturu, turizam i sport Olga Hitrova, poslanik Državne dume Jaroslavske oblasti i potpredsednik Odbora za privredu i ivesticije Ivan Paramonov i šef pres službe Dume Jaroslavske oblasti Olga Mihajlova.
Nakon dolaska u Srbiju i sastanka u Privrednoj komori Srbije, delegacija će istog dana oko 11.45 časova posetiti Opštinu Opovo gde će biti organizovan obilazak poljoprivrednih gazdinstava i lokacija pogodnih za investiranje. Delegaciju će primiti predsednik opštine mr Milorad Soldatović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije